fbpx

Σχετικά με εμάς

Χρήσιμες πληροφορίες για το εργαστήριό μας.

Ταχύτητα
Παράδοσης

Το εργαστήριό μας εγγυάται την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο με συνεχή επικοινωνία μαζί σας.

Εγγύηση
Ποιότητας

Τα υλικά και τα μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαία στην κατηγορία τους και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Χρωματική
Ακρίβεια

Οι εκτυπώσεις μας είναι χρωματικά άψογες, έτσι ώστε να αποδίδουν με πιστότητα τις προδιαγραφές της κάθε εκτυπωτικής παραγωγής.

0
Χρόνια Λειτουργίας

Το εργαστήριό μας

Με πολυετή πείρα στο χώρο της μεταξοτυπίας και των γραφικών τεχνών φιλοδοξούμε  να γίνουμε ο δικός σας έμπιστος συνεργάτης σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.  Στο εργαστήριό μας αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό όλες τις εκτυπωτικές απαιτήσεις. Στην εταιρεία “ Print-it ” υποσχόμαστε εξαιρετική ποιότητα με οικονομικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες με σεβασμό  σε εσάς , τον μελλοντικό μας συνεργάτη. Κινηθείτε έξυπνα και εμπιστευθείτε μας,  επενδύοντας σε μια συνεργασία με σύγχρονες , αξιόπιστες , πρωτότυπες εκτυπωτικές υπηρεσίες. Η υπογραφή μας σε τόσες επώνυμες δημιουργίες αποτελεί εγγύηση. Στο εργαστήριό μας οι δικές σας ανάγκες έχουν προτεραιότητα.

Το Χρώμα

Πιστεύουμε στη δύναμη του χρώματος και στην ικανότητά του να ομορφαίνει τη ζωή μας.  Η μεταξοτυπία, είναι η μόνη μέθοδος που διαχειρίζεται ζωντανά, λαμπερά χρώματα, αφήνοντάς μας άπειρα περιθώρια έκφρασης και πειραματισμού. Αναπαράγουμε όλες τις χρωματικές κλίμακες με απόλυτη πιστότητα, είτε πρόκειται για κωδικούς PANTONE, CMYK, είτε για τονικές διαβαθμίσεις.

Τα μελάνια της μεταξοτυπίας, έχουν μοναδική λαμπρότητα και αντοχή συγκρινόμενα με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο εκτύπωσης , αναλογική ή ψηφιακή.  Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με την ικανότητα της μεταξοτυπίας να τοποθετεί ελεγχόμενη ποσότητα οποιουδήποτε τύπου μελανιού σε μια επίπεδη επιφάνεια, την καθιστά μοναδική μέθοδο, όταν απαιτείται ανεξίτηλη και ανθεκτική εκτύπωση.

Άριστη Εξυπηρέτηση & Αποτέλεσμα!

Η Παραγωγή

Με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών, προσπαθούμε συνεχώς να ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της εκτύπωσης, τών νέων υλικών και μεθόδων παραγωγής καθώς και τις σύγχρονες απαιτήσεις περιβαλλοντικής διαχείρισης. Με σωστή οργάνωση επιτυγχάνουμε ταχύτατους χρόνους παράδοσης με σταθερή πάντα ποιότητα κατασκευής.  Οι ιδιαιτερότητες κάθε παραγωγής καταχωρούνται για περίπτωση επανεκτύπωσης.  Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.  Δύο γραμμές παραγωγής με ημιαυτόματα μηχανήματα , ένα πλήρες ατελιέ προεκτύπωσης και ένα εξειδικευμένο τμήμα φωτογράφισης και προετοιμασίας τελάρων, είναι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Μέσω e-mail δεχόμαστε αρχεία .cdr, .ai, .eps, .pdf

Η Προεκτύπωση

Για μια επιτυχημένη αναπαραγωγή γραφικών με μεταξοτυπία ένας καθοριστικός παράγοντας είναι η σωστή προσέγγιση τού πρωτότυπου και η μετατροπή του σε φίλμ έτοιμο για φωτομεταφορά στο τελάρο. Η εμπειρία μας στον χώρο της προεκτύπωσης εγγυάται την απόλυτη τεχνική αρτιότητα και χρωματική πιστότητα για κάθε εργασία. Διαθέτοντας δικό μας τμήμα δημιουργικού και ατελιέ είμαστε σίγουροι για όλο το φάσμα της προεκτύπωσης. Εξοπλισμένοι με σύγχρονο hardware και software προσεγγίζουμε κάθε εκτυπωτική εργασία πού αναλαμβάνουμε με γνώμονα το καλύτερο δυνατόν τελικό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτύπωσης και διαφημιστικής υποστήριξης ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες λάθους.

Η Μετεκτύπωση

Συνήθως τα εκτυπωμένα προϊόντα απαιτούν και περαιτέρω επεξεργασία μέχρι να φτάσουν στην τελική τους μορφή. Αυτό μπορεί να απαιτεί από ένα απλό χάραγμα στα αυτοκόλλητα μέχρι την κοπή και διαμόρφωση πλαστικών σε πολύπλοκα σχήματα καθώς και επικαλύψεις με ειδικά βερνίκια ή εξειδικευμένα μελάνια. Για μικρές και μεσαίες παραγωγές αυτοκόλλητων προσφέρουμε ψηφιακή περιμετρική χάραξη απο plotter καταργώντας το κόστος του καλουπιού και κερδίζοντας σε χρόνο.  Για διαμόρφωση πλαστικών υλικών αναλαμβάνουμε την σχεδίαση του κοπτικού δίνοντας προδιαγραφές κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστής εργασίας. 

Η Φιλοσοφία μας

Παράγουμε προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριό μας. Πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση σε συγκεκριμένο κλάδο προϊόντων είναι η μοναδική λύση για εξαιρετικά αποτελέσματα. Ειδικευόμαστε στις επίπεδες πλαστικές επιφάνειες έχοντας λύσει προ πολλού προβλήματα πρόσφυσης και αντοχής σε κάθε χρήση. Από όλες τις εφαρμογές της μεταξοτυπίας που γνωρίζουμε διαλέξαμε το κομμάτι που μας εκφράζει περισσότερο και προσπαθούμε να το εξελίσσουμε συνεχώς.Αρχή μας είναι κάθε δουλειά που παραδίδουμε να έχει την υπογραφή μας και να ξεχωρίζει.