fbpx

Table of Contents

Εισαγωγή


Οι άνθρωποι λατρεύουν το καλό branding καθώς και την τέχνη, ιδιαίτερα σε μια προσιτή μορφή που μπορούν να αγγίξουν. Οι άνθρωποι γουστάρουν τα αυτοκόλλητα και ιδιαίτερα το να κολλάνε αυτοκόλλητα των αγαπημένων τους brands, συγκροτημάτων, καλλιτεχνών, designs, κλπ σε όλα τα πράγματά τους.

Αυτή η κλασσική αυτοκόλλητη μορφή προώθησης θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να προσελκύσετε τον επόμενο πελάτη ή να δημιουργήσετε ενδιαφέρον γύρω απο την επιχείρηση ΄΄ή τα διάφορα project σας, καθώς και να εκτοξεύσει την αναγνωρισιμότητα της προσφοράς σας στη στρατόσφαιρα της επιχειρηματικής επιτυχίας. Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα, αλλά τι ακριβώς μπορούν να σας προσφέρουν στην πραγματικότητα τα αυτοκόλλητα;

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να αποκαλύψουμε όλους τους καταπληκτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε custom διαφημιστικά αυτοκόλλητα για τη βελτίωση του branding σας, ανεξάρτητα από το επάγγελμά σας. Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσετε απο τα συνηθισμένα!

tattoo parlor studio crew τατουάζ τατουατζίδικο henna τατού rainbow shiny holographic sticker ολογραφικά αυτοκόλλητα ιριδίζοντα γυαλιστερά ανακλαστικά ολογραφική επιφάνεια ανεξίτηλη εκτύπωση μεταξοτυπίας με χάραγμα περιμετρικό

Δείγματα ολογραφικών αυτοκολλήτων, μάθετε περισσότερα κάνοντας κλίκ εδώ.

Τρόποι χρήσης αυτοκόλλητων για την επιχείρησή σας


Προώθηση της μάρκας σας και αύξηση της αναγνωρισιμότητας

Χαρίστε δωρεάν τα αυτοκόλλητά σας στο μαγαζί σας, σε εμπορικές εκθέσεις, conventions, events, αγορές και εκδηλώσεις – άλλωστε, κα΄νενας δεν θα πεί όχι σε δωρεάν αυτοκόλλητα – ιδιαίτερα εαν είναι καλαίσθητα και τυπωμένα επαγγελματικά με την χρήση της μεταξοτυπίας. Τα αυτοκόλλητα μεταξοτυπίας είναι ένας χαμηλού κόστους τρόπος για να διαδώσετε το εμπορικό σας σήμα και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας. Και, αν ακολουθήσετε τις κορυφαίες συμβουλές μας για το σχεδιασμό αυτοκόλλητων, οι άνθρωποι μπορεί ακόμη και να κολλήσουν τα φοβερά γραφικά σας στα δικά τους αντικείμενα – αποτέλεσμα: δωρεάν διαφήμιση! Χρείάζεστε ειδικούς στην εκτύπωση με μεγάλη εμπειρία και τέλεια αποτελέσματα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ανανεώστε την εσωτερική επωνυμία και οργάνωση

Είτε έχετε ένα γραφείο σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, είτε έχετε έναν πάγκο, ένα περίπτερο ή μια βιτρίνα, τα αυτοκόλλητα βιτρίνας, δαπέδου , κ.α. είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ενισχύσετε την αισθητική της επιχείρησής σας και να φέρετε το λογότυπό ή τα σχέδιά σας μπροστά σε αμέτρητους περαστικούς. Επιπλέον, γιατί να μην κάνετε την ομάδα σας να νιώσει μέλος της οικογένειας με δωρεάν επώνυμα αυτοκόλλητα για να διακοσμήσουν τους φορητούς υπολογιστές, τα τηλέφωνα τους καθώς και τα εργαλεία της δουλειάς τους; Είναι όλα δωρεάν διαφημιστικά και μπορούν πραγματικα΄ να κάνουν την διαφορά!

Βελτιώστε τη συσκευασία σας

Η συσκευασία είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση και την ενίσχυση του brand identity με τους πελάτες σας, οπότε η επιλογή των υλικών και των ετικετών/αυτοκολλήτων σφράγισης και διακόσμησης σας πρέπει να εκφράζουν και να αναδικνύουν την επιχείρηση αλλά και το προϊόν σας προκειμένου να εξασφαλίσετε έναν ευχαριστημένο πελάτη που θα ξαναγοράσει απο εσάς! Σφραγίστε κάθε περιτύλιγμα δώρου με ένα επώνυμο αυτοκόλλητο, σφραγίστε τα κουτιά παράδοσής σας και βάλτε και μερικά δωρεάν αυτοκόλλητα μέσα στην συσκευασία!

λευκά αυτοκόλλητα διαφόρων ειδών luv'n'rolll luv n roll bad tooth subcultural bar minos apparel ρούχα μπαρ τατουάζ clothing brand με εκτύπωση μεταξοτυπίας print-it

Δείγματα λευκών αυτοκολλήτων, μάθετε περισσότερα κάνοντας κλίκ εδώ.

Τρόποι χρήσης αυτοκόλλητων ως καλλιτέχνης


Προώθηση του έργου τέχνης σας

Συναγερμός για όλους τους τεχνίτες – τα αυτοκόλλητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να προωθήσετε τα έργα τέχνης σας. Προσθέστε δωρεάν αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας στις παραγγελίες σας, μοιράστε τα στο δρόμο και ρωτήστε την τοπική σας γκαλερί αν θα βάλει μερικά στο κατάστημα δώρων της. Ως καλλιτέχνης γνωρίζετε ήδη ότι είστε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του εαυτού σας, οπότε κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και κολλήστε στο μυαλό των ανθρώπων (και στα πράγματά τους)!

Δημιουργήστε συλλεκτικά αυτοκόλλητα

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να κολλάνε όμορφα πράγματα πάνω σε άλλα λιγότερο όμορφα πράγματα. Αυτά είναι πολύ καλά νέα για εσάς. Γιατί, λοιπόν, να μη δημιουργήσετε μια νέα συλλογή με τη δουλειά σας σε μορφή αυτοκόλλητων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθούν τους ανθρώπους ομορφαίνουν τους φορητούς υπολογιστές, τα αυτοκίνητά τους, κλπ; Μπορείτε να πουλάτε ορισμένο αριθμό του κάθε design για τα αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε ζήτηση ή για να πηγαίνουν με το project με το οποίο ασχολήστε εκείνη την περίοδο.

Τρόποι χρήσης αυτοκολλήτων για μπάντες/γκρούπ


Κολλήστε τα παντού

Δεν μπορείτε να περιμένετε από τα αδέρφια, τις μητέρες και τους θαυμαστές σας να χρησιμοποιούν τα custom αυτοκόλλητά σας στα πράγματά τους, αν δεν τα κολλήσετε παντού εσείς οι ίδιοι! Καλύψτε τις κιθάρες σας, τις βάσεις μικροφώνων και τις θήκες των οργάνων σας ή ό,τι άλλο εκφράζει το γκρούπ ή την ομάδα σας με τα αυτοκόλλητα σας. Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου είναι πολύ δημοφιλή.

Δώστε τα δωρεάν για προώθηση

Εντάξει, κοστίζουν χρήματα, οπότε θα ήταν ωραίο να έχετε μια μικρή απόδοση από αυτά, αλλά το να χαρίζετε αυτοκόλλητα δωρεάν μπορεί να είναι πολύ πιο κερδοφόρο μακροπρόθεσμα. Δώστε τα σε φίλους και συγγενείς για να τα μοιραστείτε, περάστε τα σε τοπικά μαγαζιά, χώρους εκδηλώσεων και καφετέριες. Η δωρεάν προβολή του γκρούπ/του συγκροτήματος/της ομάδας σας είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Πουλήστε τα μαζί με το merch σας

Έχετε φανατικούς οπαδούς – αφήστε τους να επιδείξουν την αγάπη τους για εσάς στα υπάρχοντά τους! Βάλτε τα δωρεάν αυτοκόλλητα στο μαγαζί με τα merch σας και πουλήστε τα μαζί με τα άλλα αντικείμενα που πουλάτε συνήθως. Όλοι γουστάρουν ένα καλοσχεδιασμένο αυτοκόλλητο και εφόσον είναι πολύ φτηνά είναι και προσιτά σε όλους. Η μεταξοτυπία παράγει πολυ΄ φτηνά αυτοκόλλητα σε παραγγελίες μεσαίου-μεγάλου μεγέθους, μάθετε περισσότερα για τις τιμές μας!

Facebook
Twitter
Email